Skip to content
17 mars 2019

Tirsdag 26.3.2019 kl 19,00 har vi foredrag med tema DMR (Digital Mobil Radio). Sted Rygge Museum.

Mossegruppen LA5M informerer:
Tirsdag 26.3.2019 kl 19,00 har vi foredrag med tema DMR (Digital Mobil Radio). Sted Rygge Museum.
 
Det er LA7GOA Morten og LA6TMA Fredrik som skal føre oss gjennom dette for mange nye modet. Grunnleggende innføring, fordeler, muligheter, praktisk demonstrasjon, fremvisning av utstyr o.l. står på programmet.
Mange vil nok tenke at dette digitale greiene er ikke interessant. Men dette tror jeg faktisk hører fremtiden til. i Norge og resten av verden er det dette modet som øker mest. Modulasjonen kontra FM er formidabelt forbedret. Utstyret koster en brøkdel av tradisjonelt FM utstyr for 2m/70 cm. Håndapparat kan bestilles via nett fra ca 800,- og oppover. Vi besitter kunnskap innad i gruppen som gjør at disse radioene kan bli satt opp for de som ønsker det, slik at fokus kan legges på å lære seg og bruke dem. Her kan man prate lokalt, likeså verden rundt!
 
Ta dere tid til og få med dere dette flotte foredraget. Det er allerede 8 stykker i LA5M som er igang, så heng dere på!
Hjertelig velkommen alle sammen, og husk dere kan gjerne kan ta med dere andre til møtet.
73, LA7PRA Fredrik
Leder LA5M